Vælg en side

Cheftræneren og hovedpersonen selv giver deres besyv med om oprykningen.

Rasmus Good udtaler

– Grønhøj er en spiller med et virkelig stort potentiale, som har taget et kæmpe ryk i sidste sæson.

– Vi er ikke i tvivl om at hun bliver en gevinst for miljøet og at vi kan hjælpe hende med at blive en rigtig dygtig fodboldspiller.

– Hun er designet til vores måde at spille på. Hun er hurtig, hun er dygtig 1v1, kan forsvare et stort område alene.

– Og så kan man se at hun har kigget meget på Jul og Nisse når hun har været med os, fordi hun er blevet lidt en hybrid af de to spillere, i forhold til hendes evne til at føre bolden frem, lave fremspil, diagonaler, spilintelligens defensivt, men hun har endnu bedre fysiske betingelser i forhold til hendes fart og retningsændringer.

– Vi glæder os meget til at arbejde videre med hendes udvikling og se hvor hurtigt hun kan udfolde sig på senior niveau.

Sara Grønhøj udtaler

– Jeg synes det er fedt at blive rykket op. Det er dejligt at vide at klubben tror på mig og min udvikling.

– Jeg er sikker på at det bliver godt for min udvikling at teste mig selv hver dag mod de bedste, både teknisk, men især også fysisk.

– Mit indtryk af holdet er godt. De har taget godt imod mig ved de træninger jeg tidligere har deltaget i. Jeg ser frem til at blive en større del af fællesskabet omkring holdet når jeg kommer til at have min daglige gang der.

– Jeg har en stor forventning om at udvikle mig, og blive en bedre fodboldspiller. Hvilket er en god mulighed, når man spiller med nogle ældre og mere fysiske piger.

Sara får nr. 30. Se spillerstats, karriere mv. på Sara Grønhøjs spillerprofil side.

Topfoto: Rasmus Lykke fra LokalUpdate.dk. Portrætfoto af Rasmus Good: Christian Midtgaard.