Vælg en side

1. Kvindesenior forstærker truppen med angriberen, der skifter fra Brøndby IF.

Når 1. Kvindesenior starter kampen for at rykke op i Kvindeligaen til foråret, bliver det med solid forstærkning i angrebet. Rebeka Winther er således ny i truppen, som har startet træningen mandag 9. januar 2023. Her får du udtalelser fra Rebeka selv og cheftræner Rasmus Good.

Rebeka Winther udtaler

– Jeg har valgt at skifte til B.93, da jeg først og fremmest tror på, at det udviklingsmæssigt er det rigtige sted for mig at være lige nu. Jeg har spillet i klubben før, så det er ikke helt fremmet for mig, og så ser jeg gode muligheder for at rykke op i Kvindeligaen.

– Indtrykket jeg har af holdet og staben er godt. Jeg har oplevelsen af, at det er et hold med et godt sammenhold og et stort potentiale med mange unge spillere. Mit indtryk af staben er, at den virker professionel og er god til mandskabspleje.

– Det jeg håber på er, at jeg kan være med til at bidrage til gode resultater i kvalen, i form af mål og assists, og derved hjælpe holdet til at rykke op i Kvindeligaen. Jeg håber også, at jeg kan drage fordel af, at jeg har spillet i ligaen før.

– Jeg har en klar forhåbning om, at vi formår at samle et hold, der rykker op i Kvindeligaen. Personligt forventer og håber jeg, at jeg bliver en endnu bedre version af mig selv både på og uden for banen, og nyder at spille fodbold i B.93.

Cheftræner Rasmus Good udtaler

– Vi er rigtig glade for at få Rebeka ind i truppen. Hun kommer med Champions League erfaring og har efterhånden spillet Kvindeliga i nogle år og trænet med spillere på et højt niveau i hverdagen, så det er en spiller som kommer til at løfte vores niveau.

– Rebeka kommer med en masse vindermentalitet og en meget professionel tilgang til tingene.

– Hun er rigtig dygtig 1v1 og så er hun en målscorer, så vi håber på at hun kommer til at bidrage rigtig meget med de ting hos os.

– Vi glæder os til at få hende i spil.

Se flere stats om Rebeka på hendes spillerprofil side.

B.93 TV: Spillerpræsentation

B.93 TV: Mød Rebeka Winther

Vi fik en snak med Rebeka Winther i forbindelse med den første træning i vinteropstarten mandag 9. januar 2023.

Topfoto og portrætfoto af Rebeka Winther: Rasmus Lykke fra LokalUpdate.dk. Portrætfoto af Rasmus Good: Christian Midtgaard.