Vælg en side

Signe Mertins, Emma Holmskov, Freja Lähteenmäki, Josephine Visted Nielsen og Frederikke Troldborg stopper på 1. Kvindesenior.

1. Kvindesenior siger efter denne sæson pænt farvel til fem spillere i truppen.

Signe Martins, Emma Holmskov, Freja Lähteenmäki, Josephine Visted Nielsen og Frederikke Troldborg har således ønsket at søge nye græsgange.

Cheftræner Rasmus Good udtaler

– Signe Mertins var et socialt bindeled på holdet. Hun gav sig altid 100% for holdet bidrog med hendes spilintelligens og høje tekniske niveau, til at vi kunne rykke os til næste fase som hold.

– Emma Holmskov gav noget mere erfaring til holdet og et større fysisk mod og så var hun rigtig farlig i luftrummet. Hun var med til at modne en meget ung trup, så hun havde en stor betydning for os.

– Freja Lähteenmäki bidrog især ved at være dominerende i luftrummet. Hun scorede en del mål for os og sørgede for at vi forsvarede feltet med stor kvalitet. Derudover var hun en leder både på og udenfor banen. Hun evnede at samle holdet og løfte det kollektive niveau og det kommer vi til at savne rigtig meget.

– Josephine Visted Nielsen udviklede sig til at blive en af Kvalifikationsligaens bedste 6’ere, med høj spilintelligens og tekniske færdigheder på et højt niveau. Det er færdigheder ethvert hold vil have glæde af.

– Frederikke Troldborg var rigtig god, især når vi spillede i små rum. Der var hun altid en af de bedste på grund af hendes høje tekniske niveau og evne til at finde den næste korte pasning eller stikning og generelt fantastisk sparketeknik. Ligesom Signe så var hun en fornøjelse at have, fordi hun altid var 100 % professionel og man vidste at man ville få alt hvad hun havde i sig, hver gang.

Fotos af de fem spillere i aktion for B.93

Signe Martins med en stikning med venstre fra en kamp mod Dalum. Foto: Christian Midtgaard.

 

Emma Holmskov lægger en aflevering frem af banen, da 1. Kvindesenior mødte Varde IF. Foto: Christian Midtgaard.

 

Freja Lähteenmäki, Sara Grønhøj, Lúcia Leila José Moçambique og Julie Hemmingsen jubler efter førstnævntes 3-0 scoring hjemme mod Odense Q i april 2023. Foto: Christian Midtgaard.

 

Josephine Visted Nielsen kommer først opgøret mod Odense Q i april 2023. Foto: Christian Midtgaard.

 

Frederikke Troldborg tager bolden i en nærkamp mod Sundby Bk. i maj 2023. Filippa Høgild støtter op bagude. Foto: Christian Midtgaard.

Topfoto af holdet før kampen mod Næstved HG i oktober 2022, supplerende fotos og portrætfoto af Rasmus Good: Christian Midtgaard.