Vælg en side

Kristina Andersen følger Mille Beck og skifter fra konkurrenterne på Amager. 1. Kvindesenior truppen tager form forud for opstarten i Gjensidige Kvindeliga Kvalifikation rækken.

Cheftræner Rasmus Good er glad for den seneste tilføjelse til truppen. Her får du både Kristinas og Rasmus’ kommentarer til skiftet.

Kristina Andersen udtaler

– Jeg har valgt at skifte til B.93, fordi at jeg synes at det er et virkelig spændende projekt, hvor man fokuserer på at udvikle spillerne individuelt samtidig med at klubben har en ambition om, at holdet skal spille i den bedste kvindelige liga til sommer.

– Jeg har fået et super godt indtryk af staben, og haft en rigtig god dialog inden at jeg valgte at starte i B.93, hvilket er meget vigtigt for mig. Det virker til, at der er styr på tingene omkring holdet, så spillerne kan fokusere på at præstere på banen. Det synes jeg personligt er er vigtigt element, hvis man vil spille i ligaen.

– Jeg håber, at jeg kan bidrage på alle parametre. Det er ikke nogen hemmelighed, at jeg kommer til et ungt hold, og hiver gennemsnittet opad. Når vi kommer i situationer, hvor det ikke er så sjovt, eller når vi møder modgang – for det kommer vi til – så er det klart at jeg skal træde i karakter og forsøge at trække på min erfaring.

– Derudover, så skal jeg selvfølgelig præstere på banen, og være med til at sikre oprykningen til sommer.

Hvad er dine forhåbninger og forventninger til din tid i klubben?

– Mine forventninger og det jeg håber på i min tid i klubben er selvfølgelig, at jeg udvikler mig sammen med mine holdkammerater, så vi kan arbejde hen imod vores ambition om at rykke op. Jeg både håber og tror at jeg kommer til at få en masse gode og succesfulde oplevelser sammen med pigerne.

– Samtidig glæder jeg mig til at blive en del af klubben, og bidrage til et godt miljø både socialt og fodboldmæssigt.

Udtalelse fra cheftræner Rasmus Good

– Kristina er en spiller som vi i de seneste sæsoner har set som en topspiller. I Kvindeligaen viste hun også, at hun kunne bide rigtig godt fra sig.

– Så det er en spiller som vi ser som en markant forstærkning, og som vi også tror kommer til at passe rigtig godt ind i vores spillestil.

– Hun kommer med en masse erfaring fra både Kvindeligaen, Kvalifikationsligaen og 1. division, så den erfaring håber vi også kan løfte vores unge spillere yderligere og gøre vores spil endnu mere modent i sit udtryk.

– Da vi fik muligheden for at tilknytte hende til truppen, var vi slet ikke i tvivl om at dette ville være en spiller som kunne hæve vores niveau her og nu.

– Vi glæder os meget til at få hendes aggressivitet, vildskab, tekniske niveau og kompetencer i særligt det chanceskabende ind i truppen. Vi tror at dette bliver et rigtig godt match.

Kristina Andersen får nummer 10. Se flere stats på Kristinas spillerprofil side.

B.93 TV: Velkommen til Kristina Andersen

Topfoto og portrætfoto af og B.93 TV interview med Kristina Andersen: Rasmus Lykke fra LokalUpdate.dk. Portrætfoto af Rasmus Good: Christian Midtgaard.