Vælg en side

B.93 ambitiøse 1. senior for kvinder har fået tilgang af Julie Hemmingsen. Hun var tiltænkt vores U18 hold, men vi tog hende fuldt med i træningstruppen da hun siden overbeviste os om at hun skulle rykkes op i truppen.

Her kan du møde den nye unge spiller i truppen og se hvad hun selv og cheftræner Rasmus Good tænker om oprykningen.

Julie Hemmingsen

– Jeg har valgt at rykke til B.93, da jeg forsat ønsker at udvikle mig som fodboldspiller på højeste niveau både teknisk, taktisk og mentalt. Her føler jeg B.93 kunne tilbyde de bedste rammer.

– Som ny spiller er jeg meget bevidst om, at man skal vise sit værd og gøre sig fortjent til en plads i truppen. Jeg føler, at jeg er blevet taget godt imod af både spillere og trænerstab.

– Mine forhåbninger for holdet er, at vi formår at kvalificere os til Kvindeligaen med vores spilkoncept. For mit eget vedkommende ønsker jeg at være en fast del af holdet, fortsat at udvikle mig og evt. formå at tilkæmpe mig en udtagelse til DBU samling.

Rasmus Good

– Julie kom til klubben fra FCN da der ikke var udsigter til spilletid på deres Kvindeliga hold til sommer. Julie er meget hurtig, stærk og har en god spilforståelse. Hendes måde at spille på offensivt passer virkelig godt ind i vores spillestil.

– Defensivt skal hun bygge meget på i hendes håndtering af 1 mod 1 situationer og timing i presløb, men hendes styrke og fart, gør hende modbydelig, når hun får de ting helt ind under huden. Teknisk skal der også finpudses, da de tekniske krav er meget høje her, men det skal hun nok få lært.

– Aftalen med hende var at hun trænede fuldt med os de første 4 uger og så skulle hun ned til U18 igen. Hun var hele tiden tiltænkt vores U18 hold det første halve år, men hun greb om nogen chancen, og hun har på meget kort tid tilpasset sig tempoet og niveauet.

– Det er det helt rigtige for hende og for os at tilknytte hende fast. Hun kan godt gå ind og have en impact hurtigt i kampe. Hun er frygtløs og kommer med en masse power.

– Det er svært at finde spillere med rigtig god fart og spilforståelse, typisk så har de fleste pige fodboldspillere den ene eller den anden, men ikke begge. Julie har begge.

– Julie har et højt potentiale og har fået en rigtig god start, så jeg glæder mig meget til at se hendes udvikling hos os.

Topfoto af Christian Midtgaard.