Vælg en side

Træner teamet har besluttet at bringe endnu et af Pigeakademiets talenter op som en del af truppen.

Cheftræner Rasmus Good forklarer valget. Det er endnu ikke besluttet, hvilket nummer Freja får.

Cheftræner Rasmus Good udtaler

– Freja er en utrolig spændende spiller. Hun minder meget om Julie Hemmingsen i spillestil og den retning hun udvikler sig i fysisk, hvilket er noget som passer perfekt ind hos os.

– Vi elsker fart og power, hvilket er noget Freja har. Derudover går hun meget uimponeret ind til opgaven, hvilket er en stor mental fordel når man skal tage næste skridt.

– Hun spiller med stort mod og intensitet, så vi tror på at hun kan blive en rigtig dygtig spiller hos os og hjælpe os rigtig meget både på kort og langt sigt.

Freja Pedersen udtaler

– Jeg synes det er spændene at blive rykket op, og jeg glæder mig til at komme i gang. Senior er rigtig gode, så det er fedt at få muligheden.

– Holdet spiller med fart og kvalitet, og miljøet er dermed også virkelig godt. Spillerne hjælper en til at blive bedre, hvilket jo også kun bidrager til den høje intensitet, der er nemmere at udvikle sig i. Senior har et fedt miljø både i forhold til træning men også i forhold til holdet.

– Jeg håber at jeg kommer til at udvikle mig oppe på senior, og få bygget mere på mit spil. Det er en stor mulighed, og jeg vil gøre mit bedste for at udnytte det så jeg forhåbentlig kan blive bedre.

Velkommen til. Se også Frejas spillerprofil med yderligere stats.

Topfoto: Rasmus Lykke fra LokalUpdate.dk.