Vælg en side

Træner teamet har valgt at rykke den unge midtbanespiller op i 1. Kvindesenior truppen efter hun allerede har sat et flot aftryk i seks kampe.

Vi er glade for at kunne fortælle om et endnu et af klubbens mange fodboldtalenter, der nu tager skridtet videre til klubbens bedste kvindehold.

Cheftræner Rasmus Good udtaler

– Høgild har faktisk været meget vigtig for os i Kvalifikationsligaen. Hun har deltaget i næsten alle topkampene og bidraget rigtig godt.

– Hun var en af vores bedste spillere ude imod AGF og igen nu ude imod AaB. Hun går uimponeret ind til opgaven, hvilket er en stor mental kvalitet at have.

– De ting som gør Høgild så god er hendes evne til at forsvare store rum i meget højt tempo og hendes evne til at spille i et højt tempo fremad når hun er på bolden.

– Hun skal arbejde med sin orientering inden hun modtager bolden og på at blive endnu mere kampafgørende i og omkring feltet.

– Kompetencerne som Høgild allerede besidder gør hendes transition til senior fodbold utrolig let og fortsætter hun i samme spor, kan hun blive en profil på førsteholdet på kort tid.

– Hun er et fantastisk menneske, utrolig vellidt og gør ikke en flue fortred. Samtidigt har hun også et voldsomt temperament når tingene ikke fungerer på fodboldbanen, så man er ikke i tvivl om at hun er konkurrencemenneske helt ind til benet.

– Høgild er fantastisk at arbejde med for staben, fordi hun er professionel i sit mindset og arbejder med stor koncentrat

Filippa Høgild udtaler

– Jeg er super glad for at blive rykket op. Det har været et mål længe at blive en del af senior holdet.

– Jeg har udviklet mig meget det seneste år, og glæder mig meget til at fortsætte min udvikling med nogen dygtige spillere på senior, samt træner teamet.

– Miljøet på holdet er fantastisk. Folk er meget søde og støttende.

– Der er en god stemning og et godt socialt miljø, samt trænere der er gode til at hjælpe og give god feedback. Derudover et højt spillerniveau, hvilket gør jeg kan udvikle mig i den rigtige retning.

– Mine forventninger er at jeg skal blive ved med at udvikle mig, og blive en bedre fodboldspiller sammen med holdet. Vi skal have en god sæson og vinde mange kampe. Drømmen er naturligvis at rykke op i Gjensidige Kvindeliga.

B.93 TV: Interview med Filippa Høgild om oprykningen

Bonusinformation

Se Filippa Høgilds spillerprofil med baggrund om hendes tidligere klubber, antal kampe osv.

Filippa blev portrætteret som ugens 93’er 24. maj 2022.

Topfoto og portrætfoto af Rasmus Good: Christian Midtgaard. Portrætfoto af Filippa Høgild: Rasmus Lykke.