Vælg en side

B.93’s Pigeakademi leverer endnu en spiller til 1. Kvindesenior truppen.

Vi har desværre ikke et foto af Clara endnu, så I får et af jublende spillere i stedet, webred.

Cheftræner Rasmus Good udtaler

– Clara har haft et imponerende snit på U18 holdet når det kommer til at score mål.

– Hun skal ikke have mange chancer for at score mål, hvilket er noget vi håber på hun tager med op til os og også fylder meget i forhold til oprykningen af hende.

– Det beskriver hende vel også bedst når man siger at hun er en boksspiller, en rigtig 9’er, som er god til at læse hvilke områder hun skal i for at komme til scoring.

– Fysisk er hun langt fremme i forhold til hendes alder, så det kommer til at give hende en fordel, så nu handler det om at løfte hende fodboldmæssigt yderligere, fordi hvis hun bliver ved med at score mål for klubben og lærer at være kampafgørende i vores kampe også, så har hun en meget lys fremtid foran sig.

Clara Prebensen udtaler

– Jeg er super glad for at blive rykket op på senior holdet. Det har været et mål for mig siden jeg startede i B.93.

– Miljøet på holdet er godt, træner teamet samt pigerne er imødekommende og åbne. Niveauet på holdet er også højt, og det er med til at skubbe mig i den rigtige retning med min udvikling.

– Mine forventninger er at jeg skal forsætte med at udvikle mig og blive en bedre fodboldspiller. Det får jeg også muligheden for når jeg kommer op og spiller med nogle ældre og mere fysiske piger, som kan give mig god udfordring.

Se stats, tidligere klubber mv. på Clara Prebensens spillerprofil side.

Vi har desværre ikke et foto af Clara endnu, så I får et af jublende spillere signeret Christian Midtgaard i stedet, webred.