Vælg en side

Mille Bech har valgt at skifte til B.93 fra Sundby Bk. Kom tættere på den dygtige midtbanespiller.

Vi har fået de sædvanlige udtalelser fra spiller og cheftræner Rasmus Good.

Mille Bech udtaler

– B.93 har for mig altid været en af de ”store og seriøse” fodboldklubber på pige-/kvindesiden blandt klubberne på Sjælland.

– Da B.93 i sommers for første gang viste interesse for mig i forhold til at blive en del af deres set up, var jeg faktisk rigtig tæt på at skifte allerede på daværende tidspunkt.

– Men tanken om at få muligheden for at få noget erfaring og tilbuddet om nogle spilminutter i Kvindeligaen, kunne jeg ikke slippe, hvorfor jeg valgte at tage et ekstra lille stop på vejen, inden B.93 nu endelig er blevet en realitet.

– Da B.93 igen for nylig henvendte sig, for at høre om et muligt skifte, så var der for mig slet ingen tvivl om, at jeg skulle til B.93.

– Jeg kender jo en del af pigerne i truppen, da jeg enten har spillet mod eller sammen med dem på et eller andet tidspunkt i min fodboldkarriere.

– Hvad angår staben så kender jeg cheftræner Rasmus Good fra tidligere, fra min tid på Københavns Skole og Idrætsakademi, hvor jeg havde nogle fede morgentræninger under hans ledelse.

– Så mit indtryk af holdet og staben er rigtig godt og jeg ser frem til samarbejdet.

– Mit klare mål er at etablere mig som fast spiller på holdet og på sigt også at blive en profil, som kan være med til at være afgørende og pointgivende i de tætte kampe til vores fordel.

– Jeg er en spiller som elsker at spille i de små rum, hvor jeg kan få lov til at bruge min teknik og hurtige fødder og derved enten sætte mine medspillere i scene eller skaffe plads til mig selv og selv få afsluttet på mål.

– Derudover vil jeg gøre alt for at hjælpe holdet til at få skrabet så mange point sammen som muligt, via masser af fight og energi. Jeg går sjældent fra en fodboldkamp, uden at have lavet en glidende tackling.

– Mit største ønske er, at jeg kan være med til at spille B.93 op i Kvindeligaen allerede til sommer.

– Herefter skal vi stabilisere os i Kvindeligaen, så B.93 kommer til at være en fast del af top 6 i landets bedste række.

Cheftræner Rasmus Good udtaler

– Mille er en spiller vi har fulgt i et par sæsoner nu og vi er rigtig glade for at hun nu er blevet B.93 spiller. Det er noget vi har ønsket længe.

– Dét Mille kommer til at bringe er en masse chanceskabende færdigheder, aggressivitet og et teknisk rigtig højt niveau.

– Hun evner at spille i et meget højt tempo og så er hun virkelig en vinder på banen. Udenfor banen passer hun rigtig godt på sig selv. Hun er meget målrettet, meget professionel i hendes tilgang og så har hun virkelig god støtte fra hendes familie.

– Det er en intelligent og moden person vi får ind og jeg tror hun kommer til at passe rigtig godt ind.

Se flere stats om Mille Bech på hendes spillerprofil side.

B.93 TV: Mød Mille Bech

Vi talte med Mille i forbindelse med den første vinteropstartstræning på Svanemølleanlægget mandag 9. januar 2023.

Topfoto, portrætfoto og B.93 TV interview med Mille Bech: Rasmus Lykke fra LokalUpdate.dk. Portrætfoto af Rasmus Good: Christian Midtgaard.