Vælg en side

Her får du seneste nyt om spillertruppen. Tre forlængelser og to som har valgt at søge nye græsgange.

De fodboldkyndige ved at denne periode kaldes Silly Season, på grund af de mange rygter omkring klubskifte, men vi på redaktionen holder os altid på dydens smalle vej og Walk the Line. Med andre ord så holder vi os kun til fakta.

I dag kom det på plads at  B.93 har forlænget kontrakterne med tre fra truppen:

 

Ahmed Daghim

Født 7. april 2001.

Teknikeren debuterede i første kamp i sæsonen, som var en pokalkamp  mod Roskilde, som vi tabte efter forlænget spilletid. I november 2022 fik Ahmed Daghim debut på det palæstinensiske U23-landshold, og er spået en stor fremtid for A-landsholdet.

Ahmed Daghim på vej i fuldt firspring med en AB’er bag sig. Emil Christensen følger med bagude. Foto: Christian Midtgaard.

 

Søren Sørensen

Født 8. juni 2000.

Søren fik sin debut som 19-årig i udekampen mod Vanløse. Kampen endte lidt uretfærdigt 1-1, og man kunne have ønsket Søren havde fået en debutsejr efter en god indsats af ham og holdet.

Søren Sørensen koncentrerer sig om at tæmme bolden. Foto: Christian Midtgaard.

 

Aris Vaporakis

Født 6. januar 1995.

Aris fik debut I første kamp efter corona-pausen. Det var i hjemmekampen mod Næsby, som B.93 vandt 4-0. Aris var en af vores bedste, da det kom til de afgørende kampe

Aris Vaporakis er fokuseret under opvarmningen. Foto: Christian Midtgaard.

 

Sportsdirektør Martin Møller Jensen udtaler

– Ahmed, Søren og Aris har været en stor del af vores succesfulde sæson sidste år, så jeg er rigtig glad for at de alle tre vil med videre.

– Samtidig siger klubben tak for denne gang til Milan Silva Rasmussen, og Frederik Høgh, der har valgt at søge nye udfordringer.

– Vi ønsker alt held og lykke fremover til begge spillere, slutter sportsdirektør Martin Møller Jensen.

Milan Silva Rasmussen er født 5. marts 2003. Frederik Høgh er fra 5. maj 1995.

Skrevet af Claus Vandborg.
Foto af Christian Midtgaard.