B.93 – Rishøj 1-0 (1-0)

1-0 Nico Jørgensen (31′)

164 tilskuere.

Til gyset mod Rishøj var B.93 ud over savnet af de langtidsskadede handicappet af afbud fra Jonas Lorentzen (rygproblemer) og Jason Svensson (sygdom). Bjørn Zabell måtte træde til på en uvant position som venstre back.

I øsende regnvejr på et smattet Østerbro Stadion kom B.93 bedst fra start. Vores lidt afventende spillestil, lurende på hurtige opløb, skabte kampens første store mulighed til Nico Jørgensen, der desværre måtte se sit forsøg blive headet væk på målstregen af en Rishøj-forsvarer.

Nico Jørgensen var i det hele taget en kilde til evig uro for Rishøj-forsvaret, og efter en halv time var han på færde igen. Denne gang blev han sendt af sted i venstre side, løb ned mod feltet, tog et træk ind i banen og fyrede af i det korte hjørne udenfor målmandens rækkevidde. 1-0! En fortjent føring, for selv om de orangeklædte gæster var godt med i kampen, tillod en solid B.93-defensiv dem ingen muligheder, mens vores hurtige stikangreb kastede et par gode muligheder af sig.

Kort efter pausen var Nico tæt på at udbygge føringen, da han lige nøjagtig ikke nåede frem til en flad tværpasning fra Niclas Rønne.

2-0-føringen udeblev, og kampbilledet fra første halvleg fortsatte indtil omkring anden halvlegs midte, hvor udeholdet omsider kom på skudhold og udnyttede det til at fyre et kanonskud af mod Rauns mål. Bolden blev rettet af og knaldede mod underkanten af overliggeren, men sprang heldigvis i spil igen.

Det blev startskuddet til en voldsom Rishøj-offensiv i kampens slutfase. Mens vi fik stadig sværere ved at fastholde bolden, forcerede de fysisk stærke gæster spillet frem mod vores felt. Det endte med et sandt bombardement af indlæg i feltet, men en stærkt spillende Ronni Raun fik i fællesskab med sine heroisk holdkammerater raget kastanjerne ud af ilden, når det brændte på. Da Rishøj dybt inde i overtiden sendte en stor mulighed i sidenettet og derpå ikke udnyttede et frispark i en gunstig position, var sejren ikke længere i fare, og B.93 kunne juble oven på en sejr, der kan vise sig at blive vital i den tætte kamp om at undgå nedrykning.

Morten Levinsen: “Vi havde fint styr på kampen i første halvleg, men i anden halvleg kom vi under pres og spillede med for mange lange bolde. Til gengæld viste vi igen, at vi er gode til at modstå et hårdt pres, og det var selvfølgelig fantastisk at få tre så vigtige points i hus.