2-2 Oliver Drost (85′)
2-3 Mohammad Ali (88′)

Kunstgræsbane ved Tingbjerg Idrætspark
Ca. 40 tilskuere.

B.93 stillede med et meget ungt hold til træningskampen mod Brønshøj. Profiler som Heisterberg, Raun, Nico Jørgensen og Sean Christoffersen savnedes. I målet optrådte 16-årige Lukas Chang for første gang i seniorsammenhæng.

Brønshøj savnede dog også nogle af deres bærende spillere, og da det unge 93-hold hævede niveauet betydeligt i forhold til den magre indsats mod Skovshoved i tirsdags, blev det en jævnbyrdig kamp.

Hvepsene bragte sig i front kort før pausen, Mohammad Ali headede B.93 på 1-1 kort efter pausen, men Oliver Fredsted genskabte straks derpå hjemmeholdets føring med et kanonskud uden chance for den udmærkede Chang i 93-målet.

Alligevel lykkedes det B.93 at vende kampen i slutfasen. Oliver Drost udlignede med et fladt skud i det 85. minut, og minsandten om ikke Mohammad Ali skovlede bolden i mål fra nært hold til sidst, så B.93 tog en sejr med hjem fra Tingbjerg. Fin indsats af det unge 93-hold.