1-o Joachim Wagner (31′)

Nykøbing Falster Idrætspark
727 tilskuere.

Op til den svære kamp i Nykøbing Falster havde B.93 på ny problemer med skader. Marco Holst måtte stå over med knæproblemer, så Markus Leding blev sat ind i midterforsvaret ved siden af Heisterberg, der på grund af en lårskade ikke havde trænet i hele ugen. Desuden savnedes en karantæneramt Nico Jørgensen.

I første halvleg trak B.93 sig langt tilbage og overlod stort set alt spil til det altid målfarlige hjemmehold. Bortset fra et forsøg over mål af tilbagevendte Jonas Lorentzen havde B.93 intet offensivt at byde på, mens falstringerne ofte var tæt på at spille sig igennem til åbne muligheder mod et B.93-hold, der virkede noget passivt.

Efter en halv time kom den åbne mulighed til Nykøbing så, og den udnyttede de prompte: Et skud fra nært hold blev pareret af Raun i stor stil, men desværre var Joachim Wagner hurtigt over riposten, som han blot skulle prikke i et tomt mål. 1-0 til Nykøbing stod sig til pausen, en fuldt fortjent føring.

Efter pausen var det som om, B.93 smed hæmningerne og satsede mere frem ad banen. Det kastede muligheder af sig, først til Oliver Drost, der i vanlig stil trak ind i banen og afsluttede fladt, dog indenfor Nykøbing-målmandens rækkevidde.

I den anden ende havde de blå-rødstribede også deres muligheder, blandt andet et farligt, fladt indlæg, som nær var blevet prikket i mål. Men B.93 havde i to situationer mulighed for at udligne, begge gange blev bolden spillet skråt tilbage til Olcay Senoglu i feltet; først sparkede han over, siden var han så uheldig at få en fibersprængning i baglåret, i det han skulle sparke, så han slet ikke fik træf på bolden og i stedet måtte lade sig udskifte.

Og så endte det hele 1-0 til hjemmeholdet, ikke ufortjent med tanke på deres dominans i første halvleg, men ærgerligt at vi ikke fik udnyttet vores muligheder efter pausen.

Markus Leding: “Vi spillede en sløj første halvleg, hvor vi overlod initiativet til dem, men i anden halvleg kom vi godt igen og havde tre-fire gode muligheder, så jeg synes, vi havde fortjent mindst uafgjort.”