2-1 Andreas Heimer (68′)
3-1 Marcus Salandy-Defour (83′)

Svanemølleanlægget
Ca. 50 tilskuere.

Tirsdag aften gæstede AB Svanemølleanlægget. Nedrykkerne stillede med den tidligere landsholdsmålmand Jesper Christiansen på mål i første halvleg, og vor gamle ven Jannik Zimling i midterforsvaret efter pausen.

Akademikerne havde et mindre spilovertag i første halvleg, men på et fint hovedstød fik Omar Roshani bragt B.93 i front. Gæsternes Daniel Warmbach udlignede på et fladt langskud, der blev rettet af, så Victor Michaelsen i målet var prisgivet.

Efter pausen kom der gang i den for træningskampe obligatoriske udskiftningskarussel. B.93 håndterede de mange udskiftninger bedst og bragte sig på 2-1 ved en af de mange indskiftede, Andreas Heimer. Samme Heimer var med en smuk frispilning til ligeledes indskiftede Marcus Salandy-Defour manden bag målet til 3-1, som lukkede kampen. En kamp, hvor begge hold kunne have løbet med sejren, men det var altså den i øjeblikket brandvarme Andreas Heimer, der udgjorde forskellen på de to hold.