0-1 Olcay Senoglu (12′)
1-1 Jacob Ingvardsen (40′)

Espelunden
Ca. 50 tilskuere.

Efter en intern træningskamp i lørdags spillede B.93 sommerens første rigtige træningskamp i Espelunden mod Avarta onsdag aften. B.93 begyndte kampen bedst og bragte sig i front allerede i det 12. minut, da Olcay Senoglu dukkede op ved bageste stolpe og headede et indlæg fra venstre i mål fra nært hold.

Avarta kom dog bedre med i kampen og udlignede fortjent med et fladt skud i det lange hjørne seks minutter før pausen. Mod slutningen af kampen tilkæmpede B.93 sig et tydeligt spilovertag og havde et par gevaldige muligheder for at afgøre kampen, men det blev ved 1-1.

Der blev givet spilletid til prøvespillerne Jens Riis (senest set i Svebølle), Jogvan Jacobsen (færing fra FCKs ungdomsafdeling), Joran Blaue (tysker, har spillet i Skovbakken) og ikke mindst vor gamle ven Sean Christoffersen, som senest har spillet for Lejre. Næste træningskamp er allerede på lørdag, hjemme på Svanemølleanlægget mod Jægersborg klokken 11.