4-3 Anton Peterlin (90′)

Udvisning: Frederik Bruhn, B.93 (78′).

Svanemølleanlægget
Ca. 50 tilskuere.

I generalprøven før turneringsstarten fik B.93 besøg af HIK. Et udmærket HIK-hold havde tydeligt overtag i spil og chancer i kampens første times tid og førte fortjent 2-0. Men så begyndte B.93 at få gang i angrebsspillet, og så kom der pludselig spræl i Den Hvide Dame. Oliver Drost slap igennem og reducerede, hvorefter Olcay Senoglu blot fire minutter senere bragte balance i regnskabet med et fladt skud efter strålende oplæg fra Kristian Karsum.

Nu var kampen vendt helt på hovedet, og B.93 så nu ud til at være tættest på sejren. Vores forsvar var imidlertid stadig i gavehumør, så da en HIK’er tretten minutter før tid fik lov at blæse alene igennem, måtte Frederik Bruhn, der i øvrigt stod en glimrende kamp, trække i nødbremsen. Rødt kort og straffespark, som Nick Christensen udnyttede.

B.93 viste dog imponerende kampvilje og blev ved at presse med en mand i undertal. Og minsandten om ikke Olcay var på pletten igen og afsluttede et glimrende angreb over venstre flanke med at sende bolden fladt i mål ved den ene stolpe. 3-3!

Som om det ikke var nok, fik B.93 hevet sejren i land i sidste minut, da Anton Peterlin, netop skiftet fra dagens modstander, i to omgange fik sendt bolden ind bag Esben Madsen i HIK-målet. Før denne vanvittige forestilling blev fløjtet af, nåede HIK såmænd også lige at hamre en bold på overliggeren.

I en kamp, der endte som en vild cirkusforestilling med skydetelt i begge ender, fik B.93 til slut en flot sejr. Men, som bekendt: Træningskampe er én ting, turneringens alvor noget andet.