2-4 Emre Salvi (76′)

2-5 Andreas Heimer (84′)

Lillevang Idrætsanlæg
Ca. 40 tilskuere.

Tirsdagens træningskamp mod Roskilde KFUM endte med en sejr på hele 5-2 til B.93. Storsejren blev grundlagt på en fornem første halvleg, hvor B.93 gang på gang flænsede hjemmeholdets forsvar op. 3-0-pauseføringen på mål af Czajkowski, Roshani og “Pukki” Olsen var ikke et mål for lille.

I anden halvleg faldt vi i niveau, mens den kristelige forening for unge mænd løftede deres spil. Helt fortjent fik de reduceret to gange, men B.93 havde dog ikke pakket angrebsspillet helt sammen, så det blev også til yderligere to 93-scoringer ved en prøvespiller og Andreas Heimer.

I kampens slutfase nappede “Neuer” Bruhn endda et straffespark fra KFUMs Rasmus Tangvig.

Det gav betænkelige miner i 93-lejren, at Emmanuel Ogude måtte udgå med en skade i højre baglår i første halvleg. Skaden lader dog ikke til at være så slem som først frygtet, så vi håber snart at se Emmanuel i fuldt vigør igen.

Næste træningskamp er på lørdag kl. 15 på Svanemølleanlægget, hvor modstanderen er FC Nordsjællands U19-hold. Vel mødt.