4-0 Anders Hakala (86′)
5-0 Anders Hakala (89′)

Svanemølleanlægget
100 tilskuere.

I 28 grader og strålende solskin på bane 4 på Svanemølleanlægget spillede B.93 lørdag eftermiddag en af sine bedre træningskampe, da FCN’s U19-mandskab blev sendt hjem med et 5-0 nederlag efter 2-0 ved pausen. Kampen var en del af en intern træningslejr.

Kampen bølgede godt frem og tilbage til at starte med, inden Martin Heisterberg i det 34. minut sendte Nicolai Olsen i dybden og den unge angriber kvitterede med at score kampens første mål. Kort før halvlegs lagde Sebastian Czajkowski en god bold til rette for Omar Roshani på kanten i feltet, og Omar sparkede den klinisk ind med et kort aftræk fladt i det korte hjørne.

2-0 stod sig til pausen, hvor der var gode takter, også defensivt, hvor de nye Kristian Holm og Nicklas Granzow allerede ser ud til at indgå fint i automatismerne (med et Morten Olsen udtryk) i forsvaret og på midtbanen.

I pausen gik Kristian Holm til fordel for en prøvespiller, og i løbet af halvlegen kom endnu en prøvespiller, de tre unge Mikkel Mouritz, Mads Walter og Jack Tudborg Wander på banen, inden Anders Hakala entrede manegen efter 67 minutter.

B.93 fortsatte med at styre begivenhederne i anden halvleg, selv om FCN også kom til et par muligheder. Det hele endte dog med veritabelt målshow i slutminutterne, da Anders Hakala scorede ægte hattrick. Et hovedstød efter et fornemt præcist indlæg fra Emil Farver, et hårdt skud og den sidste kasse, da unge Mads Walter med et godt rush fra sin back position skød igennem forsvarede og serverede kuglen til en helt fri Hakala.

5-0. Godkendt indsats over hele linjen. Tilbage på træningsbanen.