Svanemølleanlægget
20 tilskuere.

Vi har modtaget dette kampreferat fra sportschef Frank Nielsen, nu hvor den faste kampreferent Mads Mazanti er taget på ferie, webred.

Den sidste træningskamp inden vi starter på forårssæsonen mod Greve, var imod HIK.

Trænerteamet havde valgt at starte med 11 friske nye spillere, som ikke var med mod FCK. Det fortæller en del om bredden i truppen, at start-11 fra kampens start satte sig på spillet. Alle spillerne havde en god indstilling, og cheftrænerens ønske om at sætte sig på og styre kampene, både defensivt og offensivt, blev effektueret fint.

B.93 kom til en masse chancer, og bolden ramte stolperne flere gange. Især Omar Roshani var farlig og havde flere gode forsøg, også Mikkel havde et farligt frispark på stolpen.

Samme Mikkel scorede kampens første mål på et hjørne. Bolden blev sparket mod den forreste stolpe, og bolden ramte stolpen og sprang ind på målmandens ben og i mål.  Også i 1. halvleg fik Mohammad endelig gang i målscoringen, efter en glimrende dybdebold fra Heimer.

Begge hold skiftede en del ud i halvlegen og 15 min inde i 2. halvleg. HIK endte med at måtte spille med 10 mand de sidste 15-20 min, da de ikke havde flere indskiftningsspillere, efter en del skader.

B.93 kunne ikke udnytte overtallet, de spillede for langsomt og havde problemer mod et HIK hold som havde valgt at stå længere tilbage på egen banehalvdel.

Det var dog en tilfreds cheftræner Sune Lærkedahl Jensen efter kampen, der inden kampen mod Greve søndag 19. marts har stort set alle spillere til disposition.

Se også en fyldig live update v) samme Frank Nielsen på fanklubbens facebook-side.