1-0 Oliver Drost (3′)
1-1 Martin Jensen (76′)

448 tilskuere (sæsonrekord).

I ugen op til opgøret mod Fremad Amager mindede B.93s klublokaler mest af alt om et feltlazaret. Ved fysioterapeuternes behandlingsrum stod spillerne i kø for at modtage behandling. En stor indsats fra lægestaben og spillerne selv medførte heldigvis, at de fleste blev klar. Men Olcay Senoglu måtte stå over med en fibersprængning i baglåret, ligesom også Simon Carstensen (dårlig skulder) og Markus Leding (sygdom) var ude af truppen.

Ikke desto mindre fik B.93 en drømmestart på kampen. Bjørn Zabell smuttede igennem på kanten af offside i feltets højre side og lagde bolden skråt bagud til Oliver Drost, der fra nært hold drejede bolden i mål via den fjerneste stolpe. 1-0, og der var kun spillet to minutter.

Efter scoringen udviklede kampen sig som ventet med de dygtige Fremad-spillere mest på bolden. Raun måtte diske op med en stor redning af et fladt skud fra kanten af feltet. Men B.93 var bestemt heller ikke ufarlige. Fremads forsvar blev sat under pres under opspillet, hvilket nær havde givet udbytte. Og midt i første halvleg slap Miraklet Mirabel igennem efter et par forrygende kombinationer. Desværre afsluttede han lige på Kim Drejs i Fremad-målet. 1-0 stod sig til pausen, efter en halvleg, hvor amagerkanerne havde mest spil, men chancerne var nogen lunde ligeligt fordelt.

Anden halvleg begyndte gæsterne med brask og bram og belejrede i de første minutter B.93s felt. Raun diskede op med en ny klasseredning på et kanonskud lidt udenfor feltet, og en regn af farlige indlæg satte B.93-forsvaret på overarbejde.

Efter Fremads tunge pres i indledningen fik vi dog kæmpet os lidt fri af jerngrebet, men offensivt havde vi ikke længere noget at skyde med. Desuden begyndte vore skadesproblemer at blive mærkbare, efterhånden som kampens hårde fight og høje tempo begyndte at trække søm ud. Niclas Rønne måtte udgå med knæproblemer, Marco Holst måtte også strække våben, mens Martin Heisterberg var tydeligt hæmmet af en ankelskade, som han pådrog sig allerede før pausen.

Et kvarter før tid kom Fremads fortjente udligning så, da en bold dumpede ned for fødderne af Martin Jensen, der fra en position midt i feltet med et fladt skud sendte bolden i mål ved den ene stolpe. I kampens slutfase pressede amagerkanerne på for at afgøre kampen, men med imponerende kampvilje og en flot redning af Raun på et skruet skud fra Christian Holst fik B.93 hevet det ene point i land.

Jonas Lorentzen: “I første halvleg pressede vi dem ret godt og tvang dem til at lave fejl. I anden halvleg blev vi presset for langt tilbage, så jeg synes, at uafgjort var et rimeligt resultat.”