KAMPE

MÅL

GULE KORT

RØDE KORT

Statistik over spillede kampe, mål, gule og røde kort er opgjort pr. 30. juni 2023, webred.

Biografi

Niels Morberg var U19-spiller, da han sammen med holdkammeraten Youssef Dhaflaou, blev udtaget til 1. holdet, der skulle spille pokalkamp i Birkerød. Holdet var:

Victor Michaelsen – Mads Walter, Adam Emme Jørgensen, Morten Hegaard og Carl Emil Kristensen – Emil Dyre Nielsen, Leonel Montano og Søren Nørgaard – Omar Roshani, Anders Thomsen og Nicolai Olsen. På bænken: Matthias Andersen, Niels Morberg og Youssef Dhaflaou (som alle kom på banen).

Efter ordinær spilletid var stillingen 2-2 (Søren Nørgaard og Omar Roshani). I den forlængede spilletid scorede Anders Thomsen sejrsmålet til 3-2 efter oplæg fra Youssef Dhaflaou, som også var med i det udlignende mål til 2-2. Niels Morberg kom også på banen i 2. halvleg.

Niels Morberg fik yderligere en kamp i efteråret 2018. Det var hjemmekampen mod HIK (0-2), hvor han kom på banen i 2. halvleg.

I foråret 2020, hvor der kun blev spillet 7 kampe pga. corona, fik Niels øget sit kampantal, da han blev indskiftet i fem kampe.

I sæsonen 2020/21 spillede Niels Morberg 28 af sæsonens 31 kampe, og langt de flest af kampene var som indestarter, nemlig 23. Niels er en meget hårdtarbejdende midtbanespiller. Han går til vaflerne, og det kostede i sæsonen 10 gule kort. Det er lige før, den tidligere anfører Martin Heisterberg bliver helt misundelig.

I sæsonen 2021/22 spillede Niels Morberg 27 af sæsonens 34 kampe, og langt de fleste kampe var som indestarter, nemlig 26. Også antallet af gule kort var på sidste sæsons niveau, nemlig 10 styks.

I efteråret 2022 har Niels været med i samtlige 16 kampe (3 gule kort).