Vælg en side
3

María Sol

Benzaquén

FØDT
11. februar 1998

POSITION
Forsvar

SPARKEBEN
Venstre

TRØJESPONSOR
Ledig

KAMPE

MÅL

HØJDE (CM)

ALDER

Statistik over spillede kampe, mål og alder er opgjort pr. 1. januar 2022, webred.

Karriere

Club Atlético Belgrano de Córdoba (2014/16)
Club Deportivo UAI Urquiza (2017/18)
Club Atlético San Lorenzo de Almagro (2019/20)
Club Atlético Platense (forår 2021)
B.93 (efterår 2021 >).

Biografi

Rasmus Good udtaler 8. oktober 2021 i forbindelse med tilknytningen af Sol til truppen

– Timingen er rigtig god i forhold til Sol.

– Med Kristine Lindgaard ude, med hvad vi regner med er en længere skade, var vi sårbar på antal på stopper positionen, så vi har valgt at tage Sol ind både af den grund, men også fordi hun har noget spændende i sig og et potentiale som vi gerne vil se hvor langt vi kan tage.

– Fysisk ser det godt ud, på fart ser det rigtig fint ud, hendes individuelle tekniske færdigheder er på et godt niveau og i luftspillet er hun rigtig stærk, men det største plus i bogen er hendes mentalitet.

– Hun går ind til alt vi laver 110%, hun arbejder meget hårdt for at lære og vise sig frem. Hun har en meget professionel tilgang til træning og holdets andre aktiviteter, som vi gerne vil fremelske i kulturen.

– Vi ved hvor hurtigt spillere udvikler sig i vores miljø, så vi tror at dette kan blive rigtig godt og så er hun ovenikøbet en venstre benet stopper/venstre back og det er noget vi ikke har og som er meget svært at finde i Danmark.

– Lige nu taler hun kun spansk, meget lidt engelsk, så hun kommunikerer mest med trænerstaben hvor Derk Droze taler flydende spansk og både jeg selv og Pelin kan lidt spansk, men hun lærer mere engelsk gradvist, så der er også lidt en sprogbarriere som vi skal have nedbrudt.

– Men vi kan mærke at hun forstår vores måde at spille på lidt bedre hver dag, hvilket ikke er let som ny spiller, så når hun bliver mere komfortabel i spillestilen og mere integreret i truppen og sproget, så tror jeg vi har en meget værdifuld spiller.

Få også Sols egne kommentarer om sin første tid i klubben i nyheden her.

 

Trøjesponsor

Ledig.