B.93 vandt 1-0 i Valby Idrætspark i nyklassikeren mod Bk. Frem.

1.078 tilskuere.

Se Hamid El Idrissis mål her.

Man får ikke bedre rammer end næsten 1.100 tilskuere, høj sol og et fantastisk græstæppe i Valby Idrætspark. Bk. Frem havde noget at spille for, hvis de skal med i top 6, mens B.93 primært har æren (og den skal man ikke undervurdere) og en god statistik at opretholde.

B.93 stillede op i stærkeste opstilling, hvis man ikke indregner de skadede spillere og dermed havde cheftræner Thomas Nørgaard også sat signalet om at den her kamp tog man seriøst og man gik efter at vinde.

Fra kampens start var det et angrebsivrigt ’93 hold som tog styringen og pressede Frem’erne ned på egen banehalvdel. B.93’erne sværmede omkring straffesparksfeltet, men det blev til lidt for meget nips og for lidt afslutninger på mål.

Souheib Dhaflaoui var en evig kilde til uro og allerede efter nogle få minutter havde han et skud, som Frem-målmanden dog klarede. Som sagt var B.93 mest dominerende i den indledende fase og man kunne ikke se det var Bk. Frem, der havde mest at spille for. De kom dog lidt bedre med i kampen efterhånden som kampen skred frem.

Efter cirka 15 minutter havde Bk. Frem deres første chance, som primært opstod fordi der kom en for dårlig tilbagelægning, men bolden nåede lige akkurat at blive clearet. Derefter havde de blå-rød stribede et par enkelte små chancer, men aldrig noget som blev farligt. Det var et frisk tempo som kampen blev spillet i, trods varmen men alle pauser i kampen blev også brugt til at få vand.

Efter en halv time var B.93 uhyggelig tæt på at score. Efter et indlæg fra siden og en afslutning blev bolden reddet af hjemmeholdetssAndreas Lundberg (som spillede afskedskamp). Oliver Carrara var tæt på et mål lidt senere, da han sprintede forbi på kanten, men afslutningen endte desværre i sidenettet. Selvsamme Oliver var meget aktiv og dygtig i 1. halvleg sammen med Souheib Dhaflaoui.

5 minutter før pausen fik B.93 et hjørne som først så ufarligt ud, men fordi Frem-forsvaret ikke kunne sparke bolden ordentligt væk havnede den lige i udkanten af feltet, hvorefter Hamid sparkede hårdt til bolden og via en Frem-fod havnede den i målet. DBU har registreret målet som et selvmål til Christian Bramsborg, men skuddet var så hårdt og godt at vi giver målet til Hamid. B.93 kunne fortjent gå til pausen med en 1-0 føring.

Nu var presset endnu mere på Bk. Frem, som da også kom længere frem i 2 halvleg. Det blev til en del lige ved og næsten chancer, hvor især Andreas Riel prøvede at skabe lidt for hjemmeholdet. Det kom dog aldrig til rigtige farlige afslutninger på Aris Vaporakis, som havde fuld kontrol over kampen og sit forsvar.

Et B.93 forsvar som endnu engang formåede at holde fast og holde nullet. Meget imponerende, hvad det forsvar har udrettet på trods af der har været en del udskiftninger i fire back kæden i løbet af foråret.

93’erne var tæt på 2-0, da vores angrebsivrige Souheib Dhaflaoui havde en afslutning 20 minutter før tid, men den blev afværget af Frem’erne.

15 minutter før tid opstod der en episode vi ikke alle så, som involverede Bk. Frems Paul Ngongo og B.93-målscorer Hamid El Idrissi. Efter en nærkamp slog Ngongo Hamid direkte i hovedet og han faldt til jorden og blev behandlet et godt stykke tid. Dommeren var ikke i tvivl og gav direkte rødt.

Desværre var det nok et udslag af en vis frustration fra Frem-spillerens side over ting som ikke lykkedes, men det satte hans hold i en svær situation.

Det blev ikke nemmere for hjemmeholdet nu, som trods alt forsøgte at lægge et pres på 93-mandskabet, men vi formåede at holde imod og kunne til sidst juble med de få, men dejligt larmende 93 fans.

Det var Bk. Frems første nederlag på hjemmebane i sæsonen, og sejren var fuldt fortjent. Nu gælder det sidste kamp mod Aarhus Fremad, som kun kan blive en fantastisk oplevelse med forskellige tiltag og et B.93 hold, der ikke er færdig med at spille. Så få købt dine billetter nu – de vil hurtigt blive udsolgt, og kom og nyd drengene spille deres sidste kamp i foråret.