KAMPE

MÅL

GULE KORT

RØDE KORT

Statistik over spillede kampe, mål, gule og røde kort er opgjort pr. 30. juni 2023, webred.

Biografi

Tammer Bany Odeh skiftede til B.93 for at spille ungdomsfodbold på højere niveau. Tammer er en teknisk og driblestærk angriber. Han fik allerede sin debut på 1. holdet kort tid efter han var fyldt 17 år, det var i udekampen mod Dalum, hvor han kom på banen kort før tid Også de tre efterfølgende kampe, ude mod ASA, Aarhus, pokalkamp (4-1), hjemme mod Svendborg/Oure (1-0) og ude mod VSK, Aarhus (1-3), startede han på bænken og kom ind i 2. halvleg.

Efter fire kampe som indskifter var det nok lidt overraskende, at han i pokalkampen mod superligaholdet AaB var forfremmet til indestarter. Kampen var flyttet fra Østerbro Stadion til Farum Park pga. baneforholdene. Holdet:

Simon Rossil – Simon Wæver, Adam Emme Jørgensen, Morten Hegaard og Benjamin Lund – Niels Morberg, Mikkel Mouritz og Lauge Persson – Jeppe Erenbjerg, Tammer Bany Odeh og Souheib Dhaflaoui. Indskiftet: Aris Vaporakis (målmand), Oliver Carrara, Søren Nørgaard, Hassan Elsayed. Ej benyttet: Daniel Stückler og Søren Koefoed Sørensen. Træner: Thomas Nørgaard.

Det skulle vise sig at være en god disposition at give Tammer chancen fra start. Allerede efter 30 minutter scorede Tammer Bany målet som skulle vise sig at blive kampens eneste, og derved var en vaskeægte pokalsensation en kendsgerning.

Lodtrækningen magede sig således, at B.93 i kvartfinalen trak et andet superligahold, nemlig AGF. Efter nye regler skal kvartfinalerne afvikles over to kampe. Den første kvartfinale blev spillet i Aarhus, allerede den 10. februar 2021. Det blev den forventede hjemmesejr, AGF vandt 3-1. Tammer kom ind i slutningen af 2. halvleg. I retur kampen, som B.93 vandt 2-1 var Tammer skadet, og det var han i øvrigt det meste af foråret.

I sæsonen 2021/22 var Tammer skadet det meste af efteråret. Derfor blev det kun til 17 kampe/3 mål. I efteråret 2022 var han næsten fast indestarter og spillede 15 kampe og scorede 5 mål. Han spillede et flot efterår, hvor han mest lå som en spillende centerforward, god teknik, målfarlig og et godt blik for sine medspillere. Hans kontrakt blev da også forlænget med to år.