2-2 Nicolai Olsen (73′)
3-2 Lukas Harder (straffe 90′)

Lars R. Jacobsen Park (Dalum Stadion)
278 tilskuere.

Den ellers fredelige Odense-forstad Dalum blev i halvanden time onsdag aften forvandlet til et rent galehus, da det lokale fodboldhold tog imod B.93 i en udsat kamp i nedrykningsspillet. Havde kampen ikke haft en så bitter afslutning for B.93, kunne vi med skjoldet på brystet måske have moret os over vanviddet; nu endte vi i stedet med at græmme os.

Løjerne blev skudt i gang efter knap et kvarters spil, da et glimrende 93-angreb over højre flanke endte med at tilbagevendte Olcay Senoglu fandt Nicolai “Pukki” Olsen med en flad tværpasning; tæt under mål kurede “Pukki” bolden i mål til en 93-føring.

Dårligt var bolden givet op, før hjemmeholdet svarede igen: De rødklædte fik lov at spadsere igennem vores højre forsvarsside, hvilket resulterede i en klumpspilssituation foran mål, hvor Martin Heisterberg var uheldig at begå straffe. Martin Høgstad udlignede sikkert.

I resten af halvlegen var B.93 farligst. De bedste muligheder tilfaldt Senoglu, men han fik ikke snert i sine afslutninger, da mulighederne bød sig. “Olle” stillede op trods problemer med lysken og kun holdt en halvleg.

I den anden ende var Dalum dog heller ikke ufarlige mod en til tider vaklende 93-defensiv uden karantæneramte Emil Farver. 1-1 stod sig dog til pausen.

I begyndelsen af anden halvleg skete så det, vi har set så ofte i denne sæson: Selv om B.93 synes at have overtaget, glipper koncentrationen et øjeblik, og så er vi pludselig bagud. En Dalum-spiller slap alene igennem i en situation, hvor 93-forsvaret appellerede for offside, men dommertrioen må have ment, at bolden kom fra en 93-fod. Første afslutning blev klaret i stor stil af Januario i målet, men på returen dækkede ingen 93ere Alexander G. Nicolajsen op, og så var Dalum i front.

Nu fulgte en hæsblæsende jagt på udligning. Det kastede store 93-muligheder af sig, størst til Jack Wander og Sebastian Czajkowski. Men vi skulle hen til det 73. minut, før vi endelig fik udbytte af anstrengelserne. På et smukt kontra-angreb bevarede Czajkowski overblikket og fandt med en kølig pasning tværs gennem feltet “Pukki” Olsen, der fra nært hold sendte bolden over i det lange hjørne.

Derpå bombarderede et vildt offensivt 93-hold Dalum-målet med afslutninger. Czajkowski sparkede over målet i helt fri position, indskiftede Omar Roshani kanonerede bolden på stolpen efter at have splittet Dalum-forsvaret fuldstændigt ad. Belejringen af Dalums straffesparksfelt kulminerede med et straffespark syv minutter før tid, dømt for hands mod en Dalum-forsvarer. Men ak, “Pukki” Olsens straffespark endte lige i favnen på hjemmeholdets målmand.

Så fik Dalum pludselig ny luft og blæste til angreb. Fra det ene øjeblik til det andet var det nu 93-målet, der var under beskydning. Januario måtte diske op med en klasseredning, og Dalum-spillerne appellerede voldsomt for straffe, da Anton Peterlin så ud til at komme for sent i et forsøg på at rage kastanjerne ud af ilden.

Straffesparket kom så alligevel i overtiden. Det lignede en kompensationsdom, da dommeren pegede på pletten efter at Omar Roshani havde forsøgt – tilsyneladende med held – at prikke bolden fra en Dalum-spiller i feltets venstre angrebsside. Lukas Harder eksekverede sikkert til 3-2.

Helt slut med de gale løjer var det dog ikke, for i overtidens fjerde minut løb målmand Januario med frem på et hjørnespark, steg højest af alle, headede bolden ned i jorden, hvorfra den sprag op på overliggeren og i spil igen. Og således endte denne vanvittige aften i Dalum tragisk for B.93. Minerne efter kampen var præget af dyb skuffelse og vantro. Noget lignende havde ingen oplevet før.