2-0 Andreas Heimer (44′)
2-1 Jesper Christiansen (69′)
3-1 Olcay Senoglu (89′)

203 tilskuere.

Sidste uges to nederlag til Næsby og Dalum satte B.93 under et gevaldigt pres før mødet med Svendborg. På ny valgte træner Rutkjær at blande kortene godt og grundigt, hvilket blandt andet resulterede i et comeback i startopstillingen til Morten Levinsen på den defensive midtbane og en højre-back-plads til Mads Nielsen, mens Olcay Senoglu røg ud på højre fløj, Nicolai Olsen på venstre og Oliver Drost indtog pladsen som frontangriber.

Hovedformålet med disse ændringer var at tilføre holdet ny energi, og det lykkedes til overflod. Tidligt i kampen satte B.93 sig tungt på spillet, blandt andet takket være et vellykket genpres, der slet ikke gav de sydfynske gæster ro til at holde fast i bolden. Chance på chance blev produceret af et uhyre veloplagt B.93-hold, især Nicolai Olsen og Olcay Senoglu fik indtil flere store muligheder efter smukt gennemførte angreb, men godt målmandsspil og manglende skarphed i afslutningerne forhindrede scoringer.

De orangeklædte gæster var før pausen kun sjældne gæster på B.93s banehalvdel, til gengæld viste de sig at være et udmærket kontrahold, når de fik muligheden for at stikke afsted med bolden. Efter omkring 35 minutter fik de deres første mulighed i kampen, da en høj bold røg over Marco Holst, men heldigvis var Raun i målet vågen og parerede lynsnart det derpå følgende forsøg.

En føring til gæsterne ville have været voldsomt ufortjent, men man skal jo som bekendt udnytte sine muligheder, og det lykkedes endelig for B.93 i første halvlegs slutminutter. Oliver Drost blev kluntet væltet omkuld i feltet, straffespark, som Senoglu tog sig af. Svendborgs målmand fik hånden på Olcays skud, men heldigvis ikke nok til at redde det. 1-0 til B.93, endelig kom der hul på bylden.

Og kort efter satte B.93 trumf på, da et herligt angreb over venstre side endte med at Drost fandt Nicolai Olsen, hvis flade tværpasning havnede lige i fødderne på Andreas Heimer, der sikkert udplacerede målmanden og bragte B.93 på 2-0. Unge Heimer spillede i det hele taget fremragende, og fik i denne kamp sit gennembrud som seniorspiller.

Anden halvleg blev indledt med en meget stor Svendborg-mulighed, men igen viste Raun stor styrke i en 1-mod-1-situation og parerede flot. Den store mulighed markerede dog alligevel, at fynboerne kom bedre med i spillet efter pausen. Spillet blev nogenlunde ligeligt fordelt, og B.93 producerede ikke så mange åbne muligheder som før pausen.

Midt i halvlegen fik vi dog en kæmpe chance for at lukke kampen, da Drost slap alene igennem. Svendborgs udmærkede målmand fik imidlertid en fod på hans afslutning, og i stedet slog gæsterne kort efter til i den anden ende: Raun kom skævt ud til et højt indlæg mod fjerneste stolpe, og så kunne Jesper Christiansen blandt venner og fjender trykke bolden over stregen fra nært hold.

Noget voldsomt pres lykkedes det dog ikke svendborgenserne at lægge i slutfasen. En enkelt chance fik de, da indskiftede Bojang slap fri i venstre side, men Raun parerede hans forsøg fra en spids vinkel. Derimod havde B.93 flere gode muligheder for at lukke kampen, blandt andre Mads Nielsen var tæt på. Og to minutter før tid kom den forløsende scoring så endelig: Indskiftede Miraklet Mirabel strøg igennem til baglinjen på en kontra, hans indlæg fandt Olle, der tæmmede bolden med brystet og resolut knaldede den i kassen. En fortjent sejr var i hus, og B.93 ligger midtvejs i efterårssæsonen på en flot tredjeplads i KanalSport Divisionens meget jævnbyrdige pulje 2.

Tomålsskytten Olcay Senoglu: “Vi spillede en flot første halvleg og producerede mange chancer. I anden halvleg kunne vi ikke helt holde tempoet, og det er måske også naturligt nok, at man trækker sig lidt tilbage, når man fører 2-0. Men selv om Svendborg fik reduceret, fortsatte vi med at skabe chancer, og til sidst kunne vi lukke kampen. Det var selvfølgelig ekstremt vigtigt, at vi fik tre point i dag.”