4-1 Oliver Drost (53′)
5-1 Bjørn Zabell (56′)

Østerbro Stadion
210 tilskuere.

B.93 fik en katastrofal start på den ekstremt vigtige kamp mod divisionens nummer næstsidst fra Herlev: Efter et Herlev-indkast i vores højre forsvarsside svigtede opdækningen fuldstændigt, så Peter Westlund Sørensen pludselig var alene med Ronni Raun og enkelt kunne lobbe de sortklædte gæster i front. Med B.93s vanskeligheder med at score mål in mente var det lige præcis det, der ikke måtte ske.

Til holdets store ros var der ingen tegn på panik. B.93 kæmpede sig fint tilbage i kampen og blev belønnet allerede i det 19. minut, da Mads Heidelbach sendte et fornemt indlæg fra højre ind mod Olcay Senoglu, der tog bolden ned og fra en spids vinkel sendte udligningen i mål.

Syv minutter senere var Olcay minsandten på færde igen, denne gang fulgte han op på et Miraklet Mirabels fine, flade skud, der traf roden af stolpen og sendte bolden i tomt mål. 2-1! Herligt at se Olcay, der blev kåret til kampens 93´er, i målhumør igen.

Også Miraklet Mirabel var i hopla. Trods to kæmpemæssige vabler på hælen på grund af et par nye støvler var han i et herligt langskudshumør, og ti minutter før pausen forsøgte han sig igen, denne gang strøg hans smukke skud fra kanten af feltet i mål via den ene stolpe nær målhjørnet. 3-1, og selv om Herlev var nærgående en enkelt gang efter et indkast i slutningen af halvlegen, stod føringen sig til pausen efter en første halvleg, der bød på dejligt direkte og effektivt angrebsspil fra Den Hvide Dame.

De gode takter blev fortsat efter pausen, hvor B.93 med stor konsekvens lukkede kampen allerede i anden halvlegs første ti minutter. Først sendte Nico Jørgensen en fremlægning videre til Oliver Drost, der løftede bolden i mål via overliggeren. 4-1! Og kort efter blev det 5-1, da et fladt indlæg fra Jonas Lorentzen fra venstre side smuttede ud af Herlev-målmandens hænder efter at han var kommet i karambolage med sin egen forsvarsspiller, så Bjørn Zabell kunne score i tomt mål til 5-1. Scoringskrise afblæst!

Resten af kampen forvaltede B.93 føringen i ro og mag (bortset fra en kramperamt Morten Levinsen), dog et satte et fornemt indhop af ynglingen Nicolai Olsen atter fut i angrebsspillet, så det nær var blevet 6-1. Herlev havde også en åben mulighed i overtiden, men Raun klarede med en fornem fodparade. 5-1 stod sig, en forløsende sejr efter en glimrende B.93-indsats.

Bjørn Zabell, der havde sin egen fanklub med til dagens kamp: “Trods en katastrofal start var der god stemning på banen, og da vi scorede til 1-1, var jeg sikker på, at vi nok skulle klare den. Og så var det en fornøjelse at spille for så gode fans.”