Vælg en side

Der venter Ali Almosawe en spændende landsholdsoplevelse under varmere himmelstrøg i Doha i Qatar, hvor han deltager i en træningssamling og international turnering med Iraks U23-landshold.

 

B.93’s offensive midtbanespiller har genoptrænet fra en skade den seneste tid, men er nu ved at være klar. Vi har talt med Ali Almosawe om den kommende landsholdssamling.

Ali Almosawe udtaler

Hvordan reagerede du da du fik nyheden?

– Den første reaktion var naturligvis glæde og stolthed over at jeg nu kan repræsentere mit land. Det er stort og jeg glæder mig til at opleve omgivelserne og møde de andre spillere på holdet og trænerstaben i træningssamlingen

Har der tidligere været dialog om du kunne spille for Iraks landshold?

– Ja, vi hat talt om det faktisk siden jeg var U15 spiller.

– Og det er noget jeg altid gerne har villet. Men der er hver gang kommet noget i vejen. Enten har det for eksempel ikke kunne passe på grund af corona eller også er skader kommet i vejen.

– Nu er jeg heldigvis netop ved at komme ovenpå igen efter min seneste skaden, så timingen er perfekt i forhold til at bygge flere lag på og få god træning og nogle kampe i benene.

– Vi skal blandt andet møde Vietnam og Sydkorea, så det bliver fedt at være en del af.

– Det er jo heller så tosset med ni dage under lidt varmere himmelstrøg nu hvor det er lidt koldere i Danmark, afslutter Ali Almosawe med et smil på læben.

Ali Almosawe fik en flot debut for B.93 mod Brabrand IF lørdag 1. oktober 2022. Her dribler han elegant forbi en Brabrand oppasser. Foto: Christian Midtgaard.

Ali Almosawe kom til B.93 forud for efterårssæsonen 2022 og har spillet ungdomsfodbold spillet for FC Nordsjælland, østrigske Lask Linz og FC København. Se flere stats på Ali Almosawes spillerprofil side.

Ali Almosawe tager afsted mod Doha i morgen mandag 20. marts og returnerer 30. marts. Hele klubben ønsker Ali rigtig meget held og lykke til træningssamlingen og turneringen i Doha, Qatar.

Topfoto og supplerende foto fra kampen mod Brabrand i oktober 2022: Christian Midtgaard.