Vælg en side

Lasse Frølund glæder sig til ny udfordring.

 

1. juli skal U19-holdet have ny træner, da Lasse Theis har fået nyt job. Og det bliver et velkendt ansigt, der træder ind i omklædningsrum 1 på akademiet, når holdet starter op. Det er nemlig Lasse Frølund – der de sidste to år har trænet U17-divisionsholdet med stor succes – som er blevet forfremmet.

Med forfremmelsen af Frølund søger klubben nu eksternt efter en ny træner til U17-divisionsholdet, som gennem de sidste mange år har ligget helt i toppen af U17 Divisionen.

Interesserede kandidater kan rette henvendelse til talentchefen Martin Jensen på martin@b93.dk.

Vi bad om en udtalelse fra U 19-holdets nye cheftræner

Lasse Frølund

– Jeg glæder mig meget til den nye rolle som U19 træner. Det bliver en spændende udfordring for mig personligt at arbejde med at gøre spillerne klar til seniorfodbold, og jeg glæder mig til det samarbejde, der kommer med førsteholdet i den forbindelse.

– De seneste par år er det lykkedes akademiet at gøre mange spillere klar til klubbens førstehold. Det er en fascinerende retning klubben bevæger sig i, og den er jeg stolt over at være en del af. Jeg ser frem til at arbejde videre med det, slutter Lasse Frølund.

Bonusinformation

Lasse Frølund er født 10. april 1986 og kom i sommeren 2017 til B.93 fra FA 2000, hvor han var seniortræner. Han er uddannet folkeskolelærer og er erklæret fan af AaB.

Den nuværende U19-træner Lasse Theis er født 28. marts 1982 og er uddannet fysioterapeut. Lasse gør foråret færdigt i B.93, inden han fra sommer skal til Brøndby som assistent for U19 Ligaholdet derude.

B.93 takker “Theis” for to års tro tjeneste og ønsker ham held og lykke med de nye udfordringer.

 

Skrevet af Claus Vandborg.
Foto af Claus Vandborg.